Ojdå!

Haha ja. Jag kan ju inte bli anklagad att blogga för ofta iallafall. 

Bloggen ligger ganska långt ned på prio listan för att vara ärlig.

Fokus har varit familjen.
Lilleman är en vilde utan desslike och sen är där ju allt annat med.
Vi hade 2st 1-års kalas för lilleman, ett på hans faktiska födelsedag som var en veckodag (måndag om jag intr minns fel) och ett lördagen där på. Vi har ett litet hus och det i portion med släktingar så blev det två kalas. Lyckade båda två och en glad lilleman.

Sen fick vi förskolebesked på hand födelsedag, han var välkommen på inskolning veckan där på, vi ville skola in han ganska tidigt. Dels för att han är ett socialt barn  (vilket märks och alltid har märkts när vi träffats i mammagruppen) och samtidigt så kunde vi ta inskolningen i hans takt då jag inte hade något jobb att gå till. 

Inskolningen tog ca 3 veckor mot "vanliga" 3 veckor. 
Och med 15h "ledigt" varje vecka så skulle jag skriva in mig på Af och ta stämpling dom timmarna och söka jobb.
Gick dit på ett möte med min handläggare som jag blev tilldelad för att samla ihop min information och allt sånt. Men ack nä... hade mötet kl 10.00 på af i Kävlinge med en trevlig handläggare. Ca 10.30 nånting hade hon fixat en intervju till mig!
14.00 samm dag (måndag) hade jag första intervjun. På onsdagen hadr jag en uppföljningsintervju. Måndagen där på ringde jag chefen (vi hade kommit överrens att höras av på måndagen) för att höra om han hade något besked till mig. Jodå, jag fick jobbet och han undrade om jag kunde börja jobba följande måndag? Sagt och gjort.

Veckan innan jag började jobba var loke hemma med mig för det var lovvecka o tur det för vi var sjuka hrla veckan.

Måndagen den 7.e november 2016 började jag sen en helt ny karriär som Reservdelsrådgivare på Förenade bil i malmö.
Det har och är spännande, lärorikt och roligt. Kan även vara stressigt och krävande men man måste ju veta att man lever ☺

Har mer att lätta från hjärtat men det får bli en annan dag. Detta inlägg blev långt nog ändå.

Ta hand om er!