Jäklar!

G'day!

Såg att det är över en vecka sedan jag skrivit! Inte riktigt meningen, men har haft lite ont om både tid och ork de senaste dagarna!
Numera är jag skånebo igen och det är superskönt !
Min LiA började i måndes och det gick bättre än väntat! Trevlig personal/'kollegor' skönt som tusan!
Ser redan fram emot kommande vecka!

Och som alltid annars är jag ledig på fredagarna. Så i fredes gick jag med Nanna nere på stan och handlade lite sen avslutade vi med en fika på madde's innan vi stack hem till henne, hon färgade luggen och vi satt och snackade om lite allt möjligt innan jag körde hem igen.

Gårdagen donade jag lite med kartonger och så innan jag drog till stan för att hämta matilda o köra henne till a-torp. Sen till stan igen för och våldgästa Kim och Rob. Ett par trevliga timmar innan kim skulle till jobb.
Så när han drog iväg stack jag och rob hem till honom och drack lite kaffe, och kollade lite How I met you're mother innan kim sms och undrade om vi ville komma till hans jobb och kolla film med honom.
Han jobbade "gravyard shift" d.v.s han var den enda som jobbade, [natt dessutom] och skulle så gott som bara titta till en självgående maskin då och då. Vi åkte dit och höll han sällskap ett par timmar, men det blev igen film. Eller ja, vi startade en med orkade inte kolla på den! hah

Var hemma nångång efter två och stöp rätt i säng.


Vaknade vid lunchtid idag, tog det lugnt ett par timmar innan jag körde till stan och tvättade bilen sen kom juden ner så vi äntligen kunde ta ut hans cupéfläkt.

Men nu ska jag snart hoppa i sängen! Upp tidigt i morgon!


Kramar!