Kidnappning av tvättmaskinen och tårtätning.

Tjabba peeps!

Har inte skrivit på ett tag, det beror till största delen av att jag varit för trött efter jobb.
Att börja på nytt jobb tar en del på krafterna.
Fick börja att röja på det som skulle bli min plats. Herrejösses vilket kaos!
Men nu börjar det ordna upp sig.

Jag är en person av ordning och reda, det får dom på jobb smaka på minsann. Haha.

Idag är det tvätta arbetskläder dagen. Jag är verkligen min fars dotter, för vi både har en tendens att kunna skita ner oss på även om vi inte gör någon nämnvärt på jobb. (För övrigt jobbar vi inte på samma ställe men vi har gjort en gång i tiden.)

Så denna helgen har varit ganska lugn och skönt har det varit. Har en fullspäckad vecka framför mig. På jobb har jag alltid något projekt på gång och nu även privat har jag en hel del som.måste göras. Har iaf anmält mig som jobbande till facket och får min sista utbetalning för FK imorgon. 
Ska bli jäkligt skönt att slippa dem då dom bara ska strula.

Och nu när man äntligen får lite mer imorgon plånboken kan man ta tag imorgon sånt som inte gick med en mager plånbok. 
Så det är budget dax, ska bli så roligt. Det är något jag verkligen gillar. Planera, budgetera, planera och se hur allt löser sig och växer.
MC kortet ska bli klart iår. Uppkörningsläraren missförstod mig på uppkörningen. Hann inte boka om då de var sent på året och sen blev jag uppsagd någon månad efter så det har inte varit speciellt roligt. 

Men nu jäklar ska här budgeteras en massa! Är man van att leva på strax över 5000kr/månad och klarar sig hyfsat på det så känns det som att det inte blir så stora bekymmer med att fixa massa sparande konton, bufferts och liknande!

2014 var ett kasst år på alla sätt och vis.
Så 2015 ska bli mitt år. Jag skall prioritera mig och mitt välmående. För det förtjänar jag i allra högsta grad. Speciellt efter att ha tagit hand om andra i 2 år.

Så 2015 skall vara mitt år och få i egoismens tecken (haha yeah right att jag klarar det, men ska försöka iaf. För ingen tackar en när man är död den saken är iallafall klar.)




Men på tal om.lite roliga grejer så fyllde min farbror tillika gudfar år i veckan som gick. Och då han inte är så intresserad av att fira sig dag av brukar vi helgen efter hans dag bjuda han på lite tårta och kaffe. Så skedde även idag, mamma hade bakat en jättesmarig banhoff kaka. Riktigt god och mättande var den vill jag lova! Farbror var nöjd och glad när han åkte hem, som alla andra år så det gläder mig.

Men nu skall jag fixa sista tvätten innan det är dax att hitta på något att äta.

Tjing på er!