Är det inte måndag än?

Det ändras och byggs om på vägarna i centrala (?) Asmundtorp. Det började med obyggnad av östgående busshållplast vid affären, sen uppbyggnad ink. flytt av västgående busshållplast vid affären. Nu även en trottoar/gångväg från lilla a-torpsvägen till den nybyggda busshållsplatsen.

Måste säga att det ska bli otroligt skönt med en lite trottoar. Inte så mycket för min skulle med för de barn och barnbarn som härjar i husen här. Trottoaren var tydligen också kommunalbeställt! Det trodde jag aldrig i mitt liv!
Men, det började med att vi bråkade till oss en cykelbro över motorvägen (+15år på det bråket)

Och nu har politikerna upptäckt att de kanske inte bara skall lägga sin fokus på häljarp och glumslöv (bor massa politiker där men inga i A-torp)

Men man ska vara glad för det lilla som ges eller? :)

Och till andra glada nyheter! Halloweenfest på lördag och min utstyrsel är spikad! Och morsan är beställd  som hem taxi ;D hehe

Och så till dagens I-landsproblem!

Mina pengar från F-kassan har kommit. Vilket gjorde mig glad men "problemet" är att jag har två anslutna autogiro ( bilförsäkring och tandläkarmuta) och dom drar inte pengarna de dagar dom säger att dom ska.
Tandläkarna skulle tagit sina idag men de har dom inte gjort och det irriterar mig. Varför vet jag inte egentligen.
Kan kanske vara det att jag inte spenderar ett ruttet öre innan allt som skall dras har blivit dagit?!
Men, hoppas de tu som ska ha pengar tar dem innan fredag. Annars får dom fan inget förrens nästa månad! (på tisdag xD haha)

// Kita