Merry X

Har inte skrivit på länge men det har varit så mycket på senaste tiden, med prov och redovisningar och det ena med det andra.
Men nu är alla prov för denna termin gjorda ( sista gjordes idag), alla redoviningar är inne. Så det känns väldigt skönt. Och Julledighet studar även runt hörnet och det känns bra.

Men bara för att det är lugnt i skolan är det inte lugnt i livet. Csn är muppiga och vi får inga pengar nu i slutet av december. Det betyder kära ni att jag har dubbelt upp räkningar i januari! Inte roligt alls!
Elen kunde jag dock betala, den låg på 110kr. Men sen kom en annan räkning, för elskatt och elcertifikatsavgift och sånt skit, GOD JUL lix!! Och i slutet av nov kom bilskatten lagom med.
Tur ingen har sagt att det är lätt att vara studen för den jäveln hade jag skjutit! Haha.
Så det blir tajt men de ska nog fan gå bra ändå. Om jag får flytta alla räkningar till januari dvs. Com hem har gått med på det redan! Snälla dom är mot oss fattiga ^^,
Var tvungen att handla lite nödvändigheter idag, det var inte roligt, men när panten och ica bonus chekar täckte summan blev jag lite gladare :) God jul och tack ica!! Haha =P
Nu när jag har suttit och jobbat med min ekonomi har jag inte haft en tanke på mat, tack och lov då att jag har färdiga lunch påsar i frysen! haha, tack stor kok! Så en sån åkte upp tills i morgon ikväll blir det bara yoghurt (stavning?) så jag svept i mig kaffe som fyllt magen ganska bra. Så nu ska jag ta en cigg o ta det lite lungt, sen kolla igenom så att jag skrivit/räknat rätt sen ska jag bara ta det chilli!

Oh just de! Igår var Jag, Per, Rasmus och Mickaela ute och åkte lite pulka! Det var trevligt =)
Men nu ska jag chilla som jag skrev innan så hörs vi senare! Ska försöka uppdatera oftare !

Puss och Kram!!!